IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 De vijf Familie's

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Naomi Green
Administrator
avatar

Naam : Nienkie
Aantal berichten : 278

Character sheet
Leeftijd: 19
Ras: Heks
Partner: I'm single :3

BerichtOnderwerp: De vijf Familie's   vr jun 21, 2013 11:30 pm

IsolaLohman – De Lohmans zijn het nageslacht van George Lohman, een van de ontdekkers die hier op het eiland strandde en een van de stichters van Isola. George was een rijk man en dat heeft hij ook nagegeven aan zijn erfgenamen, de Lohmans zijn de rijkste familie op Isola. Maar dat is niet het enige. George liet hen ook het weerwolf gen na, iets waar de Lohmans tot de dag van vandaag nog steeds mee moeten leven.
-          Weerwolven – De weerwolven zijn gewone mensen die in een wolf kunnen veranderen. Oudere weerwolven kunnen zelf bepalen wanneer ze in hun wolf veranderen maar jongere weerwolven kunnen spontaan in een wolf veranderen als ze hun woede niet onder controle kunnen houden, dit is iets wat ze moeten leren en dat is niet makkelijk want weerwolven zijn nogal heethoofdig van nature, dat betekend dat ze veel sneller en veel bozer worden. Bij de volle maan zijn de weerwolven ook meestal niet zo aardig en kunnen ze snel bot overkomen, dan worden ze ook nog iets sneller boos. Het in trouwens niet zo dat elke weerwolf veel moeite heeft om zijn boosheid te bedwingen, er zijn er ook wel weerwolven bij die dit heel goed kunnen bedwingen maar dit is zelden. Dat bedwingen in een ding maar om een weerwolf te kunnen worden moeten ze juist woede uit henzelf te halen. Dat is ook iets wat ze moeten leren maar meestal word dit pas later geleerd omdat ze ook eerst hun wolf moeten beheersen. Als wolf kunnen ze ook niet altijd helder denken en kunnen ze makkelijk iemand aanvallen of zelf vermoorden en opeten, dat zit gewoon in he instinkt van de wolf. Het uiterlijk is gewoon precies een wolf alleen dan ietsje groter. Ze kunnen in alle kleuren voorkomen, wit , zwart, grijs of bruin, het maakt niet uit. Oogkleuren zijn zoals die van de normale wolf maar zijn wel iets feller. De leeftijd waarop een kind met weerwolf gen veranderd naar een weerwolf is 17.


Schmidt – Deze familie is afkomstig van de jongste ontdekker en stichter van Isola, Tristan Schmidt. Hij was nog maar 21 toen hij met zijn vrienden op ontdekkingsreis ging en was hiermee dus de jongste maar zeker niet de zwakste. Op Isola trouwde hij met zijn vrouw Inge vlak nadat Isola te bewonen was. De Schmidts zijn samen met de Lohmans ook een van de rijkste op het eiland. Alleen de Schmidts hebben ook nog iets meegekregen van Tristan, zij kunnen gedachten lezen.
-          Gedachtelezers – Gedachtenlezers, zo worden ze genoemd door de andere families maar ze kunnen nog wel dergelijk meer dan alleen gedachtelezen, alleen dit verschilt per persoon. Gedachtelezers kunnen dis zoals de naam al zegt andere hun gedachte lezen op een paar uitzonderingen na, gedachten van Heksen en Vampieren kunnen ze niet lezen maar voor de rest kunnen ze iedereens gedachten lezen. Eigenlijk is het ook niet echt lezen wat ze doen, ze kunnen gedachten gewoon horen, ze horen mensen tegen zichzelf praten en denken. Ze zien er ook gewoon uit als mensen en kunnen niet veranderen in tegenstelling tot de helhonden, weerwolven en meerminnen. Dit klinkt nu allemaal wel leuk maar er zitten ook wel nadelen aan. Jonge gedachtelezers hebben vaak moeite met gedachten uitzetten, ze horen alles en zelfs wanneer ze iets echt niet willen horen kunnen ze het luisteren niet uitzetten, ze horen dus iedereens gedachten om hun heen waardoor ze er helemaal gek door kunnen worden. Gedachtelezers ontwaken ook heel jong namelijk op hun 6de, dat betekend dat ze vanaf hun 6de al gedachten kunnen horen. Het is ook heel moeilijk te leren de gedachten uit te zetten, dit heeft jaren van oefening nodig. En zoals ik al eerder zei kunnen gedachtelezers nog wat meer dingen alleen zijn deze dingen verschillend. Iedere gedachtelezer heeft een soort van talend. De talenten komen alleen op latere leeftijd tot stand, meestal rond hun 20ste en 22ste. Sommige talenten hebben ook veel oefening nodig maar veel hebben niet heel veel oefening nodig.
-          Talenten ; Mindcontrol – Deze kunnen iemand anders zijn gedachten bewerken, ze hebben de magie om iemand van gedachten te veranderen. Dit talent heeft alleen wel veel oefening nodig | Protection shield – Deze gedachtelezers kunnen zichzelf en andere heel goed beschermen door de aanvaller een elektrische schok te geven, dit kan ook alleen bij gevaar, ze kunnen nier zomaar iemand een schok geven. Dit Talent heeft geen oefening nodig. | Hurting – Deze gedachtelezers kunnen iemand behoorlijke koppijn geven, dit is niet dodelijk maar kan wel iemand uitschakelen wanneer de gedachtelezer de volle kracht erop zet. Heeft geen oefening nodig. | Connection – Hierbij kunnen ze een verbinding met iemand leggen en kunnen ze altijd en overal diegene zijn gedachten horen, hoe ver weg ze ook zijn. Dit heeft een beetje oefening nodig. | Mindsharing – Hierbij maakt de gedachtelezer ook een soort verbinding met iemand maar daarbij kan diegene ook de gedachtelezer hun gedachten lezen. Dit heeft niet zo veel oefening nodig.


Weebe – De familie afkomstig van Teresha Weebe een machtige heks aan boord van de LaLune. Ze was duidelijk degene met de meeste pit en moed. Ze was een sterke en stevige dame die voor niemand bang was, iedereen zou eerder bang worden voor haar. Zij gaf haar nakomelingen ook haar heksen gen door.
-          Heksen – Heksen zijn machtige mensen die magie bezitten. Hun macht word ook bepaald door de macht die ze meekrijgen van hun voorvaderen. Wanneer een heks veel machtige heksen als voorvaderen had zou zij zelf ook machtiger worden. Er zijn ook vele verschillende magie soorten. De meeste heksen gebruiken de magie waarbij ze worden begeleid door de geesten en de natuur. Maar er zijn ook duistere soorten magie zoals expressie, hierbij verlaat je de geesten en de natuur en heeft je magie geen limiet, hierbij word vaak gewerkt met offers. Maar normaal werkt een heks met de geesten en de natuur. Hier zit ook een limiet aan hun magie, wanneer de bijvoorbeeld te veel magie gebruiken binnen een te korte tijd dan gaat hun neus bloeden en krijgen ze hoofdpijn, soms worden ze heel ziek. Bij spreuken gebruiken heksen ook vaak de 4 elementen, die geven meer kracht. De elementen zijn; Water, aarde, vuur en lucht. Dan zette ze bijvoorbeeld een kaarsje neer, roken ze wierrook, pakken ze een hand aarde en zetten ze een flesje water neer.Elsevier – Elizabeth Elsevier, de prachtige jongedame aan boord waarop alle drie de heren verliefd op waren tot over hun oren. Ze was het mooiste meisje die ze ooit hadden gezien. Elizabeth haar hart ging alleen naar geen van hun maar naar een zekere Joseph. Ze trouwde met hem, kreeg kinderen met hem maar vlak na zijn 2de dochter verdween Joseph op mysterieuze wijze.
-          Meerminnen – Misschien wel de mooiste wezens. Ze zijn elegant en mannen worden zowat verblind door hun schoonheid. Alles aan hun lichaam is perfect tot in de puntjes. Mannen vallen snel voor hun schoonheid maar ook door hun lieve uitstraling. Alles is alleen niet wat het lijkt. Meerminnen zijn bloeddorstige monsters die snakken naar mannenvlees. Liefde is een woord die zij niet kennen door hun haat aan mannen, een haat die diep in hun instinkt zit. Teresha was het er alleen niet mee eens dat Elizabeth de ene man na de andere op at en had haar een meer menselijk instinkt gegeven, dit werd ook doorgegeven aan haar nageslacht waardoor die ook geen bloeddorstige monsters zouden worden. Alleen elke spreuk heeft wel zijn zwakheden en zo zit er ook een zwak punt aan deze spreuk. Het was Teresha gelukt de meerminnen een meer menselijk instinkt te geven maar met de nieuwe maan zou het instinkt terug komen. De meerminnen moeten zich daarom ook elke nieuwe maan opsluiten omdat ze er anders hun instinkt volgen en zich gaan voeden met mannenvlees. Dit instinkt die dan terugkomt kan onmogelijk worden beheerst door de meermin en de enige optie is dus ook opsluiten. Het is ook zo dat alleen de vrouwen met het meermin gen ook echt een meermin worden, de mannen dragen het gen ook wel bij zich maar worden geen meermin, zij geven wel het gen door aan hun kinderen. Meerminnen ontwaken op hun 18de of soms zelfs op hun 20ste.  Meerminnen hebben ook een gave om met water te sturen, Alleen al het sturen heeft veel oefening nodig. Als het een Meermin gelukt is om optimaal water te kunnen sturen, kunnen ze ook nog verder oefenen om het water te laten koken of bevriezen. Ook dat heeft veel oefening nodig.


Falck – Henrich Falck, het lelijke eendje van de ontdekkers maar toch ondanks zijn duistere hart was hij wel hun vriend en hoorde hij er wel bij. Rond hem hing die enge sfeer die de rest ook al vanaf het begin bij hem had gevoeld maar wisten hem te accepteren voor wat hij was. Alleen door de jaren heen begon hij met zijn soort een beetje buiten de boot te vallen. Zijn familie is nog wel lid van het bestuur maar word heel erg onderdrukt en hun mening word een beetje genegeerd.
-          Helhonden – Helhonden zijn duistere wezen die al snel als buitenstaander en eng worden aangezien. De sfeer rong hen heen maakt mensen bang waardoor ze liever bij hen uit de buurt blijven. Ze worden ook op het eiland heel onderdrukt en hun mening word niet altijd gewaardeerd. Gelovige mensen durven ze niet eens aan te kijken omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze in de macht van de duivel zijn, veel gelovige mensen zijn ook al vertrokken van het eiland waardoor de meeste mensen er ook niet gelovig zijn. Helhonden zijn alleen niet in de macht van de duivel, ze zijn van nature duister en daar heeft de duivel niets mee te maken. Veel helhonden zijn ook bot en gemeen maar er zijn ook lieve en aardige mensen tussen die er niets aan kunnen doen dat ze genegeerd of af gestoten worden, zij kunnen er niets aan doen dat die sfeer om hen heen zo afstotend werkt. Het uiterlijk van de helhonden in hun hond vorm is ook heel duister. Het zijn zwarte honden met fel rode ogen die in alle vormen voorkomen. Ze kunnen nog meer bijzonderheden hebben zoals hoorns, grote wonden en stukjes uitstekend bot.


Zou jij in een van de vijf families willen? Stuur dan een PM naar de groeps moderator van die familie. Hieronder staan de groepsmoderators van elke familie..


Lohman ~ Chayenne
Schmidt ~ ---
Weebe ~ Naomi
Elsevier ~ Minaye
Henrich ~ Davy

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://isola.actieforum.com
 
De vijf Familie's
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: ALGEMEEN :: Informatie :: Uitleg-
Ga naar: